Sakho nöjd med comebacken

Bild till nyheten Sakho nöjd med comebacken
Igår spelade Mamadou Sakho sin första match i Premier League på tio månader. Han kommer vara utlånat till Crystal Palace säsongen ut. Sakho har under de senaste månaderna tränat hårt för att hitta matchformen på nytt.

Mamadou Sakho säger att ett tuff rehabiliterings program har gett resultat. Igår gjorde han sin debut i Crystal Palalce, då de besegrade Middlesborough med 1-0 hemma på Selhurst Park. Detta var Sakhos första match i Premier League sedan April.

"Jag har inte spelat en match i ligan på tio månader. Under denna tid har jag haft mycket rehabilitering och efter gårdagens match kändes denna träning värdefull.", säger Sakho.

"Det var kul att hjälpa laget till en viktig seger. Jag vill göra mitt bästa här. Laget, klubben och supportrarna ska förhoppningsvis också bli nöjda med mina insatser."

"Det kändes som om vi var tolv mot elva igår. Detta för att hemmapubliken var riktigt bra och de gav oss mycket energi."

"Vi gjorde en stark laginsats och vi förtjänade verkligen denna viktiga seger. Vi gjorde allt för att vinna matchen. "

Crystal Palace tränare Sam Allardyce var nöjd med Mamadou Sakhos insats igår. Crystal Palace har betalt Liverpool 2 miljoner pund och de kommer betala hans lön under låneperioden. Sakho kommer vara utlånad till Crystal Palace fram till säsongen tar slut.

"Han gjorde en bra insats.", säger Allardyce.

"Detta vara hans första match i ligan för säsongen. Han har jobbat hårt för att hitta matchformen. "

Källa: Liverpool Echo


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer