Protest på lördag – lämnar arenan i 77:e

Bild till nyheten Protest på lördag – lämnar arenan i 77:e
Supportergruppen Spion Kop 1906 uppmanar Anfield-publiken att protestera mot de ökade biljettpriserna till helgens match mot Sunderland genom att lämna arenan i den 77:e minuten.

Liverpool presenterade sin nya prisplan för matchbiljetter och säsongskort för den kommande säsongen häromdagen. Nyheterna gjorde många matchgående fans upprörda och redan i samband med lördagens ligamatch mot Sunderland kommer det att protesteras på Anfield:

''På lördag har du din chans att göra din röst hörd. Inte nöjd med priserna för nästa säsong? Se till att lämna arenan i den 77:e minuten!

''77 - ett nummer som är sammankopplat med Liverpool, från Rom '77 till 77 pund för en biljett. Låt oss få en mening med nummer 77 på lördag.

''Klubben hade en perfekt möjlighet att göra en förändring. Och det är inte rättvist att försöka göra mer pengar på sina egna fans.

''En ökning på upp till 13 pund för Anfield Road nästa säsong, och en ökning på upp till 116 pund på Main Stand - se till att visa din ilska om du är missnöjd!

''Centenary Stand ökade till 66 pund när vi berättade för Liverpool att 59 pund redan var för mycket.

''Liverpool tjänar mer pengar än någonsin tidigare. Vi är supportrar, och inte kunder'', skriver Spion Kop 1906.

Grupperingen meddelar också att Sunderland-protesten är en av många framöver och uppmanar alla fans att lämna sina platser i matchminut 77 för att få fram budskapet: ''Love the team - hate the prices''.


16 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer