Rodgers ser fram emot Villa-besöket

Bild till nyheten Rodgers ser fram emot Villa-besöket
Manager Brendan Rodgers öste lovord över Danny Ings på dagens presskonferens. Nordirländaren talade också om lagets tuffa inledning av säsongen och uppmärksammade ett par farliga spelare hos helgens motståndare Aston Villa.

Liverpools formspelare Danny Ings har gjort två mål på två matcher men Rodgers är inte ett dugg förvånad.

''Jag har varit väldigt nöjd med Danny sedan han kom hit'', berättade Rodgers på presskonferensen.

''Han är en positiv kille som kommer till träningarna varje dag i hopp om att lära sig saker, han studerar och analyserar sitt spel och vad han kan förbättra.

''Ings har tagit chansen varje gång han har fått den och jag tror att han kan bli en riktigt bra anfallare under de kommande åren''.

Inkluderat förlängningen mot Carlisle United har Liverpool gjort två mål - båda genom Danny Ings - på 210 minuter och från runt omkring 70 skott totalt sett över de två senaste matcherna. Managern säger nu att fokusen ligger på att arbeta mer på att få till avsluten.

''Jag försöker alltid se det positivt. Efter de första matcherna önskade vi att vara mer kreativa och om vi lyckas skapa så pass mycket är det naturligtvis positivt.

''Däremot är det viktigaste att vara klinisk, man måste vara på tårna under matcherna och det finns ingen anledning att ha många skott på mål om du inte förvaltar möjligheterna.

''Det är något som vi har jobbat hårt med de senaste dagarna, att få tillbaka mentaliteten och beslutsamheten i att göra mål, allt handlar om självförtroende.

''När vi väl tar ett par segrar och producerar mål kommer självförtroendet samtidigt att öka och spelarna kommer utan tvekan att visa framfötterna''.

Rodgers gav också sin syn på morgondagens ligamatch mot Aston Villa - ett lag som har mycket offensiv kapacitet.

''Jag såg deras match mot Birmingham häromdan och särskilt i andra halvlek såg de väldigt farliga ut och spelade fin fotboll'', fortsatte Brendan.

''De tappade ett par spelare i somras men har fortsatt en hel del talang kvar i laget.

''Ungtuppen Jack Grealish är en stor talang som spelar med frihet, är tekniskt och kan ta sig förbi motståndarna. Han är en spelare att hålla ett öga på för vår del.

''Scott Sinclair är en spelare som jag känner bra och jag är glad att han har fått igång sin karriär igen. Han kan göra mål, är kvick och har kvalitet.

''Aston Villa har många andra spelare som kan vara farliga så vi väntar oss en tuff match men all fokus ligger på att få med oss ett resultat''.



5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer