Skrtel missnöjd med kontraktsförslag

Bild till nyheten Skrtel missnöjd med kontraktsförslag
Martin Skrtel, 30, har ännu inte skrivit på ett nytt kontrakt med Liverpool. Han och agenten anser att förslaget är oacceptabelt.

Daily Mail påstår att mittbacken ska ha fått förslag om ett treårskontrakt, med option på ytterligare ett år. Problemet ska vara en klausul om att Skrtel måste spela hela 80 procent av matcherna för att få ut full lön.

"Kontraktsförslaget är oacceptabelt för mig. Sådana kontrakt erbjuds normalt spelare som är mycket äldre eller spelare som har skadeproblem. Om jag hade ingått i dessa kategorier så hade jag kunnat skriva på", säger Skrtel till Aktualne.sk.

"Men jag tycker att jag är i god form och därför känns förslaget oacceptabelt. Det har varit lite spekulationer om intresse från andra klubbar, men det är något som min agent får ta hand om."

Skrtel befinner sig just nu i Slovakien, där han förbereder sig för EM-kvalmatchen mot Makedonien nästa söndag.

På frågan om vad han anser om den gångna säsongen svarar mittbacken:

"Vi lyckades inte att nå våra mål. När du blir femma eller sexa kommer du inte med i Champions League, något som gör en stor skillnad. Det att Luis Suarez lämnade oss innan säsongen fick stor betydelse. Nya spelare kom in, men det är inte lätt att acklimatisera sig i en ny klubb, något som präglade första halvan av säsongen. Under andra halvan gick det bättre, men vi föll ihop i slutspurten."

Om att Brendan Rodgers fortsätter som manager:

"Vem som ska vara manager är upp till ägarna att avgöra. Det är ingen fråga för spelarna. Jag anser att Rodgers har bevisat sina kvaliteter som tränare och ägarna har valt att låta honom fortsätta, vilket jag tycker är bra."


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer