Sjätte raka för U23

Bild till nyheten Sjätte raka för U23
Rhian Brewster och Harry Wilson ledde "The Young Reds" till en fin seger mot Tottenham U23.

Liverpools U23 har öppnat säsongen i fin form och tog ikväll sin sjätte raka seger av sex möjliga. Rhian Brewster och Harry Wilson stod för målen i 4-2 segern på Anfield.

"The Young Reds" har kunnat bygga en fin stomme i laget under början av säsongen med flera nyckelspelare som hittills inte missat en enda match.

Spelare som Kamil Grabara, Corey Jones, Nathaniel Phillips, Matthew Virtue-Thick, Yan Dhanda och Rhian Brewster har alla varit i fin form för Niel Critchleys mannar.

I afton fick de dock tillskott i form av Lazar Markovic, Marko Grujic, målvakten Caoimhin Kelleher, Ben Woodburn och Harry Wilson. Den sistnämnde skulle bli den som stal showen på Anfield.

Harry Wilson stod för ett "hat-trick" i första halvlek och fortsatte därmed sin fantastiskt fina form för U23. Lazar Markovic stod för en av assisterna till walesarens mål.

Rhian Brewster satte spiken i Tottenhams kista i andra halvleken då han satte Liverpools fjärde. Även han kunde gjort ett "hat-trick" i matchen men han nekades av ribban och lite dålig skärpa framför målet.

"The Young Reds" åker till Charlton nästa vecka och hoppas kunna kamma in sin sjunde vinst på sju matcher.