Karius om matchen och målvaktssituationen

Bild till nyheten Karius om matchen och målvaktssituationen
I gårdagens match mot Sevilla var det Loris Karius som fick chansen att vakta buren för Liverpool. Karius som nu vill ha fler chanser i målet var besviken att det bara blev en poäng igår och passar även på att kommentera som han uttrycker det Liverpools "intressanta målvaktssituation".
- Det är en intressant situation med tre bra målvakter, något som gynnar klubben. Vi försöker göra vårt allra bästa varje dag på träningen och på matcher. Jag är glad att jag fick spela och hoppas såklart att jag får fler matcher. Jag försöker förbereda mig så bra som möjligt på träningen och vara redo när jag får min chans.

- Jag hade ett litet bakslag under försäsongen med en skada som höll mig borta i en vecka men jag tränar hårt och håller mitt fokus uppe. Det är allt du kan göra.

Karius erkänner att laget var väldigt besviket när de bara lyckades ta en poäng från en match de dominerade under en lång period.

Liverpool skapade många chanser men misslyckades med att döda matchen och Roberto Firmino's missade straff visade sig vara mycket kostsam.

- Det är svårt att veta varför vi egentligen inte vann. Det var bara en sån dag. Eftersom vi var de bättre laget så är man mycket besviken.

-Vi var mycket bra i matchen men två gånger var vi inte 100% fokuserade i situationen. Sevilla var kyliga framför mål.

-Offensivt var vi mycket bra och skapade många chanser. Vi kunde ha gjort fler mål och där finns saker vi kan jobba på. 

Källa: liverpoolecho.co.uk


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer