Klopp väljer Karius

Bild till nyheten Klopp väljer Karius
Loris Karius får chansen mot Sevilla. Jürgen Klopp förväntar sig också att Mo Salah kommer till spel – men håller fansen på halster huruvida Coutinho kommer att starta eller inte. Här kan du se klipp från presskonferensen och läsa en kortare sammanfattning.

Kort sammanfattning:

Jürgen Klopp

Om Salahs sjukdom

– De flesta ser bra ut, förutom Clyne och Adam. Vi skickade hem Mo Salah. Han sa att han kunde träna, doktorn sa att han kunde träna, men han kände något i halsen så jag skickade hem honom för att förhindra spridning ifall det handlar om virus.

– Men jag förväntar mig att han kommer tillbaka i morgon bitti.

Om Phil Coutinho startar

– Jag är säker på att alla Liverpoolsupporters runt om i världen är beredda att vänta på svaret 24 timmar till. Han är frisk och klar, men för laguppställningen får du vänta tills i morgon.

Om att Manés straff står fast trots överklagan

– Jag är inte besviken, för jag förväntade mig inte något annat. Jag är van vid saker som detta. Vi överklagade inte det röda kortet, utan längden på straffet.

– Det har varit många liknande situationer och Sadio hade otur. Det var inte en procent av Sadio som ville att han skulle försätta målvakten i fara. Jag är inte säker på att domaren tänkte dela ut rött, men så såg han att keepern blödde. 

– Vi vet alla att matchen hade slutat annorlunda 11 mot 11.

Om Sevilla

– Jag förväntar mig att möta ett väldigt tufft lag. Ett lag med erfarenhet från Champions League och tekniskt goda spelare. 

– De har förlorat både managern och sportdirektören, men är likväl i Champions League och i toppen av La Liga. Vi vet vilka vi kommer att möta.

Om det blir Karius eller Mignolet i målet

– Det jag kan säga är, att om ingenting händer över natten så kommer Loris Karius att vakta målet.

Joe Gomez 

Om att få debutera i CL

– Jag har alltid drömt om att få vara delaktig i den här turneringen. Det är stort och speciellt för mig och få vara vara en del av det, särskilt med tanke på den historia klubben har i Champions League.

Om City-förlusten

– Det var inget resultat som vi ville ha, men det här ger oss chansen att studsa tillbaka. Alla vill rätta till saker efter det som hände i lördags. Vi vet att vi är kapabla till det.

Om Liverpools chanser i CL

– Vi har en bra bredd i truppen, på alla positioner. Alla känner till våra styrkor offensivt, så jag tror definitivt att vi har en tillräckligt bra trupp för att nå långt.

– Vi kommer att möta topplag i varje match, så vi måste se till att vara redo.

Om konkurrensen med Alexander-Arnold

– Jag och Trent kämpar om samma position. Han är en suverän spelare och vi kommer bra överens. Vi pressar och sporrar varandra.


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer