Sista plasterna till Liverpool Masters

Bild till nyheten Sista plasterna till Liverpool Masters
Lördagen den 19 augusti kommer det att spelas Liverpool Masters på Degerfors Golf. Tävlingen anordnas av Golfklubbens VD, tillika Liverpoolsupporter, Tommy Karlsson och är öppen för alla - oavsett om du är medlem i Supporterklubben eller ej. Och även för den som inte spelar golf kan detta bli en höjdarhelg!

Liverpool Masters är sommarens hetaste golftävling för dig som är Liverpoolsupporter och det kommer att bli en härlig helg med likasinnade supportrar. Skulle man inte spela golf och ändå vara intresserad av att spendera tid med massa "Reds" finns chansen till en helg i reinkarnationens tecken med öl och gott sällskap i avslappnad miljö!

Det finns 120 bäddar reserverade för helgen och man bor med fördel i stugor om 4- eller 6 bäddar. 

OBS! Idag, 5/8 finns det ca 15 platser kvar!

Ni som reser ett gäng får gärna ha önskemål hur ni vill bli fördelade i stugorna, men annars placeras man ut och får möjligheten att skaffa sig nya spännande kontakter.

Det blir en helg fylld av aktiviteter och där är också möjlighet att komma upp redan på fredagen för att spela in sig och bekanta sig med omgivningen. 

Matchen mellan Liverpool och Crystal Palace kommer såklart även denna att visas i tält där flera storbildsskärmar har hyrts in!

Priser, information och anmälan:

Plats: Degerfors Golf AB
Datum: 2017-08-19
Tid: 09:00 (OBS! Ändrat från tidigare 10.00!) 
Spelform: Slaggolf, singel, A-klass, B-klass, delas upp lika stora klasser (Kanonstart)
Deltagare: 120 st platser
Info: EGA exakt tävlingshandicap gäller, detta innebär att man måste ha 4 st handicapregistrerade rundor inom ett år för att få deltaga på prisbordet.

Prisbordet håller på att fyllas upp, men där ligger bl.a. redan en resa till Anfield för vinnaren!

Paket A: 1250 kr
Tävlingsgreenfee, boende (lör-sön), frukost (sön), grillbuffé (lör)
Paket B: 1000 kr
Boende (lör-sön), frukost (sön), grillbuffé (lör)
Paket C: 500 kr
Tävlingsgreenfee, grillbuffé (lör) 
Paket D: 200 kr
Grillbuffé (lör)

Om man vill boka in sig redan från fredag och komma en dag tidigare för att spela en inspelningsrunda, då har ni reducerad Greenfee på 200 kr & reducerat boendepris á 350 kr per person. 

Sänglinnen finns på plats redan. 

Detta kommer att bli en helg som erbjuder golf, fest, mat, livemusik, & fotboll för en äkta Liverpoolsupporter. 

Först till kvarn är det som gäller. Anmälan är bindande och både anmälan samt eventuella frågor skickar ni till [email protected].

Vid anmälan ange: Namn, Mailadress, Golf-ID samt om ni önskar paket A, B, C eller D. Och om ni eventuellt önskar några tillval för fredagen. 

Supporterklubben marknadsför enbart initiativet och är inte inblandade i övrigt. Alla eventuella frågor ställs därför direkt till arrangören. Vi kommer dock att finnas på plats för att berätta mer om vårt arbete, hjälpa er att registrera ert medlemskap samt att LFC-Podden kommer att finnas på plats och spela in ett live-avsnitt. 

Vi ser fram emot att träffa er i sommar!


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer