Podden inför Leicester: "Förtjänar stryk"

Bild till nyheten Podden inför Leicester: "Förtjänar stryk"
Ikväll måndag är det åter dags för Liverpool att spela fotboll och självklart är LFC Podden då inte sämre än att de är tillbaka med ett fullmatat avsnitt som uppladdning inför vad som komma skall.

Det är äntligen dags för Premier League igen och för Liverpools del väntar bortamatch mot de regerande mästarna, Leicester. Det är dock ett Leicester i kris och så sent som bara några minuter innan podden spelades in i torsdags valde man att sparka Claudio Ranieri. Mästartränaren som fullbordade det största miraklet i fotbollshistorien (?). 

Vad podden tycker om detta, och mycket mer kring matchen i sig, hör ni såklart i detta avsnitt. 

Vi pratar också lite rykten, Adam Lallanas nya kontrakt, flytten från Melwood till Kirkby och vad Jürgen Klopp gör med Liverpools DNA...

Vi vill också slå ett slag för att ni kan vinna matchbiljetter till nästa säsong genom att stödja poddens fortsatta utveckling. Något ni kan läsa mer om på vårat Twitterkonto. Bara följ länken här.

Ni kan lyssna på avsnittet direkt via spelaren nedan, eller så kan ni prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer