Alvaro Arbeloa ser fram emot söndag

Bild till nyheten Alvaro Arbeloa ser fram emot söndag
Alvaro Arbeloa kom till Liverpool i januari 2007 och tillbringade sedan två och ett halvt år i klubben. I somras återvände han till Premier League när han skrev på för West Ham. Arbeloa ser fram emot att få vara på Anfield igen.

Alvaro Arbeloa spelade i Liverpool i två och ett halvår (2007-2009). Han gjorde 98 matcher för klubben och medverkade i Champions League finalen mot Milan 2007. I somras värvades spanjoren till West Ham och han ser fram emot att få gästa Anfield på söndag.

"Jag var tillbaka för två år sedan med Real Madrid och det var en lyckad kväll där vi vann med 3-0.": Säger Arbeloa.

"Vi stod för en bra insats, eftersom att Liverpool hade ett bra lag då."

"Det var första gången jag spelade på Anfield sedan jag lämnade Liverpool. Det kändes lite konstigt att vara i bortalagets omklädningsrum."

"Det var härligt att få ta del av stämningen igen. Hemmapubliken bemötte mig väl."

Alvaro Arbeloa var populär bland Liverpool-supportrarna. Han tycker att det finns en del liknelser mellan Liverpool och West Ham- supportrarna.

"Liverpool är en storklubb och det finns en bra relation mellan supportrarna och spelartruppen.": Säger Arbeloa.

"Jag tycker finns en del liknelser med West Ham- supportarna. När jag kom till klubben så kände jag att det finns en bra relation mellan supportrarna och spelartruppen."

"Detta var något som jag upplevde under min tid i Liverpool när vi mötte West Ham på Boleyn Ground. Det är viktigt att sådan relationen finns."

Alvaro Arbeloa har många fina minnen från tiden i Liverpool.

"Att ha spelat så många matcher på Anfield känns fantastiskt och jag kommer aldrig glömma när vi besegrade Real Madrid med 4-0. Vi gjorde en bra säsong då och vi var nära att vinna ligan.": Säger Arbeloa.

"Jag spelade med spelare som Steven Gerrard, Fernando Torres och Javier Mascherano." "En annan sak som Liverpool och West Ham har gemensamt, är att de båda har bra inmarschsånger."

Källa: Liverpool Echo


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer