Video: Klopp inför WBA

Bild till nyheten Video: Klopp inför WBA
Gini Wijnaldum kör för fullt och är aktuell för comeback mot West Bromwich på lördag. Inga andra nya skador i truppen. Dessa besked gav Jürgen Klopp på dagens presskonferens. Se videoklippet här.

Här är det viktigaste Liverpoolmanagern hade att säga till den församlade pressen på Melwood:

OM LORIS KARIUS: "Han har fått en väldigt bra start och är fortfarande en ung keeper. Vi följde honom i Bundesliga där han var väldigt bra. Premier League är något helt annan och han behöver tid för att anpassa sig. Allt är ok."

OM SKADELÄGET: "Ingen är utesluten inför WBA och Gini är på väg tillbaka. Det är väldigt bra. Om ingenting annat händer innan lördag kommer jag ha en fyllig trupp att välja ifrån".

OM WEST BROMWICH: "Vi respekterar dem och de har en rutinerad manager i Tony Pulis som har varit framgångsrik i flera andra klubbar. De har också ett väldigt erfaret lag som är bra på dödbollssituationer. Vi måste hitta ett sätt att vinna matchen på."

"Det bästa jämfört med förra gången vi möttes är att vi vet mer om oss själva. Det kommer att bli trångt och alla vet hur West Brom spelar, det är något vi är beredda på. Vi måste hitta lösningar på olika situationer som uppstår."

OM ADAM LALLANA: "Han har varit bra ända sedan jag kom hit. En mycket bra fotbollsspelare. Han kom in med friska ben mot Manchester United. Han var kapten i Southampton och är erfaren och han älskar att spela för Liverpool. Nu är han hos oss och det är jag glad för."

OM PREMIER LEAGUE: "Den stora skillnaden jämfört med andra ligor är att alla lag har många individuellt bra spelare. Alla kämpar för varje poäng och de spelar på olika sätt även om de heter West Bromwich, Watford eller Hull. Nu möter vi West Brom och jag har stor respekt för dem."

OM LAGUTTAGNINGEN MED TANKE PÅ LIGACUPEN: "Matchen mot Tottenham på tisdag finns inte ens i mina tankar just nu. Den har huvud taget ingen inverkan på laget som jag ställer på benen mot West Bromwich."

Matchen mot WBA har avspark kl 18:30 på lördag och visas på Viasat/Viaplay.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer