Lovren: "Lärt av våra misstag"

Bild till nyheten Lovren: "Lärt av våra misstag"
19 mål på sju matcher – av tio olika skyttar – imponerar så här långt. Många förväntar sig därför ett nytt målfyrverkeri när Hull gästar Anfield, samtidigt som en del är skraja för att det ska bli ett "nytt Burnley". "Det ska inte få hända, vi har lärt oss av misstagen", hävdar Dejan Lovren.

Liverpool har som bekant presterat totalfotboll i flera matcher under säsongsöppningen och alla tycks förvänta sig tre lätta pinnar mot Hull i morgon (avspark kl 16).

Enda plumpen i protokollet är som bekant 0-2-förlusten borta mot Burnley i den andra ligaomgången, något som inte får upprepas.

"Vi har lärt oss av misstagen och vi vet vad vi kan förvänta oss från Hull City", menar Dejan Lovren som återvänder i mittförsvaret efter att ha vilat i ligacupmötet mot Derby i tisdags.

"De har ett bra lag, som försvarar sig bra, så det kommer definitivt att bli tufft. Men om vi spelar som mot Derby eller som i matcherna innan så kommer vi inte att ha några problem."

Lovren själv svarade för en cool avslutning på Stamford Bridge förra helgen, faktiskt hans första Premier League-mål för Liverpool efter 54 matcher.

"Jag var på rätt plats i rätt ögonblick. Men laget är alltid viktigast, att plocka tre poäng eller ta sig vidare till nästa cupomgång. Förhoppningsvis kan fler försvarare kliva fram och göra mål den här säsongen."


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer