Storträff Syd - Anmälan stänger om en vecka!

Bild till nyheten Storträff Syd - Anmälan stänger om en vecka!
Den 10 september har Supporterklubben abonnerat hela O'Learys, Entré, i Malmö och det är i skrivande stund närmre 200 personer som har anmält sig. Nu är det bara en vecka kvar av anmälningstiden - så missa inte chansen till en fantastisk festdag, där bland annat Soran Ismail kommer och gästar!

Det är höstens hetaste event som står för dörren och det är med stor glädje som vi hälsar välkommen till Soran Ismail, som kommer att vara med och snacka upp matchen mot Leicester och mingla runt bland alla fans under dagen!

Image and video hosting by TinyPic

Soran är en die hard Liverpoolsupporter som bland annat gjorde sin kärlek känd under VM 2010, då han reste världen över i just den röda tröjan. 

Utöver gästspelet från den humoristiske supportern kommer vi också att, i vanlig ordning, servera ett fantastiskt upplägg med aktiviteter, tävlingar och god mat. 

Våra samarbetspartners från SamDodds dyker upp med det senaste ur supporterkollektion och vår nya resepartner, LiverpoolTravel, kommer bland annat att lotta ut två feta presentkort!

Prislista

Medlem: 229:-
Icke medlem: 249:-
Barn (under 13 år): 99:-

Paketpris (1 vuxen + 1 barn, oavsett medlemskap): 299:-

I alla priser ingår inträde, fri bowling under dagen, samt en stor hamburgerbuffé och (en) öl/cider

Vi kommer även att ha specialpriser på all övrig dryck under dagen. 

OBS! För barn (under 18 år) ingår läsk istället för öl/cider till maten och för alla med barnbiljett (under 13) ingår fri läsk, fria popcorn samt fritt spelande i spelhallen under dagen.

Dörrarna kommer att öppnas redan 12.00 och avspark på Anfield är 18.30. Så räkna med en härlig heldag. Detaljerat körschema offentliggörs en dryg vecka innan träffen.

Anmälan:

Vänligen notera att flera tidigare träffar sålts slut på förhand, så se till att boka din plats redan nu! Anmälan görs genom att skicka ett mail till [email protected] där du uppger (ev.) Medlemsnummer, Namn samt Ort på samtliga deltagare som du vill anmäla. 

Sista chans att anmäla sin plats är fredagen den 2 september.

Notera att din anmälan först är fullständig när korrekt belopp också är inbetalt (se priser ovan) till PlusGiro: 155200-9. Uppge Storträff Syd samt (ev.) Medlemsnummer, Namn och Ort även här (på samtliga deltagare)

Frågor?

Ös på med frågor i kommentarsfältet nedan, eller kontakta oss direkt på mail: [email protected].

Vi hälsar Soran Ismail och alla deltagare välkomna till Malmö!


25 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer