Carra: Kan nå topp 4

Bild till nyheten Carra: Kan nå topp 4
Jamie Carraghers förväntningar på Liverpool till nästa säsong är en topp fyra placering. Han tror att laget inte kommer spela något ute i Europa kan bli en fördel. Carragher är säker på att Klopp har planerat sommarens värvningar noggrant.

Jamie Carragher tror att Liverpools frånvaro i Europaspelet kan bli en stor fördel i jakten på en topp fyra placering. Han tror att Liverpool och Chelsea kommer att göra upp om en placering bland de fyra bästa. Detta trots att båda lagen har haft en svag säsong i ligaspelet.

"Liverpool och Chelsea har en stor fördel, nämligen att dem inte kommer delta i de europeiska cuperna.": Säger Carragher.

"Liverpool är inte tillräckligt bra för att kunna utmana om en ligatitel, så målsättningen är en topp fyra placering."

"Chelsea siktar givetvis på en ligatitel, det hänger mycket på vilka spelare som värvas."

Jamie Carragher är imponerad av det som Klopp har gjort med Liverpool under sina åtta månader i klubben. Han tror att Klopp kan göra truppen bättre tills nästa säsong drar igång.

"Klopp har tillfört mycket. Under hans första säsong blev det två cupfinaler, vilket aldrig hände under Brendan Rodgers tre säsonger i klubben."

"Det har varit ojämn säsong och nu har Klopp tid på sig att värva de spelare som laget behöver. Jag är säker på att flesta värvningar har planerats under de senaste sex månaderna. Han har redan värvat Loris Karius."

Källa: Liverpool Echo


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer