Ser fram emot att möta Suarez

Bild till nyheten Ser fram emot att möta Suarez
Liverpools lagkapten, Jordan Henderson är glad över att få återförenas med Luis Suarez när Liverpool genrepar mot FC Barcelona i sommar.

En träningsmatch mellan Liverpool och de katalanska jättarna på Wembley den 6 augusti offentliggjordes tidigare i veckan - och Jordan Henderson säger att det kommer att vara bra för Liverpool att testa sig mot världens bästa.

"Du vill spela mot bra lag på försäsongen, för att komma i bästa form och komma i rätt tänkesätt till början av säsongen, säger Henderson till Liverpoolfc.com

"Lagen vi möter kommer att vara mycket bra och det kommer att sätta oss i gott skick inför första matchen.

"Det kommer att kännas bra att spela mot Luis Suarez igen. Jag har alltid talat mycket gott om honom - han är en av de bästa spelarna i världen. Det kommer kännas bra att vara på samma plan som honom igen, men uppenbarligen i andra laget.

Liverpool kommer också att möta Milan och Chelsea i Kalifornien denna sommar som en del av förberedelserna inför den nya säsongen, eftersom de deltar i internationella Champions Cup, och Henderson hyllade klubbens fans över hela världen.

"Försäsongen är alltid bra i Liverpool. Vart du än åker, är fansen otroligt - oavsett om det är Australien, Amerika eller någon annanstans. Det är lysande.

"Jag är säker på att det kommer att vara lika, om inte bättre, den här gången. Vi ska till några bra ställen och spela mot några bra lag, så alla ser fram emot det. 

Källa: Liverpool Echo

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer