LFC-Podden - Live från Liverpool: "Total kollaps"

Bild till nyheten LFC-Podden - Live från Liverpool: "Total kollaps"
Det femte avsnittet för säsongen är ett specialavsnitt och ett samtal mellan undertecknad och Supporterklubbens Branschansvarige, Pelle Ehnberg. Efter att ha bevittnat 0-3-nederlaget på plats får såklart den matchen mycket utrymme, men det blir också snack om LFC.nu & staden Liverpool.

Supporterklubbens Podcast växer så att det knakar och med närmre 5000 lyssnare på flera avsnitt har nu en trogen skara anslutit sig till dem som varje vecka lyssnar in det senaste om Liverpool Football Club.

För att skapa variation och spännande infallsvinklar är därför också gäster och olika teman viktigt i vår fortsatta utveckling. Vi är dessutom otroligt glada att vi fått ett par sponsorer att ansluta sig till oss.

Om du har tips och idéer på annat som kunnat göra Podden ännu bättre, eller har intresse av synas med ditt företag som sponsor, så tveka inte att slänga iväg ett mail på [email protected].

Veckans avsnitt är ett samtal mellan undertecknad och Pelle Ehnberg, Supporterklubbens daglige ledare. Det blir såklart en djupdykning i lördagens kollaps, men också ett härligt snack om Supporterklubbens arbete och dessutom lite tips och idéer till vad ett besök i Liverpool bör innehålla.

I vanlig ordning hör ni avsnittet på SoundCloud - eller genom appar som är synkade mot iTunes. Bara sök på "LFCPodden" och plocka hem får feed.

Avsnittet sponsras av www.modifinder.se och www.battreodds.se.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer