Ibe vill göra fler mål

Bild till nyheten Ibe vill göra fler mål
Igår stod det klart att Jordan Ibe tillsammans med Jon Flanagan förlängde sina kontrakt. I en intervju med Liverpools officiella hemsida berättar nu Ibe om sina mål för nästa säsong.

Jordan Ibe kom tillbaka till Liverpool i januari efter ett lyckat lån hos Derby i The Championship. 19-åringen fick lite oväntat starta mot Everton där han mer eller mindre var en sensation och blev vald till planens bästa spelare. En skada bromsade engelsmannens framfart under våren men varje gång han spelat har han imponerat. Igår blev det offentligt att han skrivit på ett nytt kontrakt och nu ser han fram emot nästa säsong och hoppas kunna göra ännu större avtryck i den röda tröjan.

"Jag är överlycklig över att han skrivit på ett nytt kontrakt här. Det är något jag drömt om. Jag har pratat med chefen [Rodgers] och jag är lycklig att jag har gjort det nu. Nu ser jag fram emot nästa säsong och även sista matchen på denna.

"Chefen har sagt till mig att låta min utveckling ta lite tid, lära mig att spela i de olika positionerna han sätter mig i och njuta av att spela fotboll. Jag ska försöka fortsätta som jag gjort och även försöka göra lite fler mål."

På frågan om hur han ska utvecklas ytterligare menar engelsmannen att det mest handlar om att bli lite mer klinisk framför mål.

"Jag ska göra fler mål, och även spela så bra som möjligt. Men främst vill jag göra mer mål och även göra mål i stora matcher. Mina mål för nästa säsong är att göra fler mål och även ta en mer ordinarie plats i startelvan. Det är mina två mål som jag jobbar mot."

Ibe fick också frågan vad hans slutgiltiga mål med sitt fotbollsspelande är. Inte helt olika många andra handlar det om att vinna saker.

"Att vinna medaljer, det är det viktigaste för mig. Jag vill hjälpa oss tillbaka till Champions League och vinna turneringen en dag. Vi var nära att ta hem ligan förra året, det är såklart ett annat mål. Och FA-cupen."


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer